Je hebt er vast al eens over gehoord of het voorbij zien komen; Lax vox oftewel bubbelen!
Lax Vox wordt ook wel het ‘zalfje voor de stem’ of stemtherapie genoemd; met een speciale slang blaas je bubbels in een fles water terwijl je allerlei stemoefeningen doet.

Lax vox – beginners

In deze workshop leer je de fijne kneepjes van het ‘bubbel vak’ van onze zang- en stemcoach Daphnie Misker. Je leert zingen zonder teveel (adem) druk en je zal merken dat het zingen gemakkelijker zal gaan na gebruik van Lax vox. Tevens vergroot je de belastbaarheid van je stem.
Achter de schermen van grote musical producties en in televisie programma’s zoals ‘the Voice of Holland’ wordt Lax vox al geruime tijd ingezet, vanwege de vlotte en en effectieve werking ervan. Tijdens de workshop zal uitleg worden gegeven over de werking van Lax vox en uiteraard krijg je een schat aan oefeningen mee!
De workshop Lax vox voor beginners is voor mensen die hun stem intensief gebruiken, dit kan zowel in het zingen als in het spreken zijn. Je hoeft geen zanger te zijn!

Lax vox – gevorderden 

Heb je al eens kennis gemaakt met Lax vox in je zangles of in een workshop? Kom dan je kennis opfrissen en uitbreiden in de workshop Lax vox voor gevorderden onder leiding van zang- en stemcoach Daphnie Misker.
Uiteraard gaan we weer even door de anatomische uitleg heen; wat gebeurt er ook alweer wanneer je aan het bubbelen bent? Ook checken we samen of je alle aandachtspunten die bij Lax vox horen nog goed op een rijtje hebt.
Je krijgt natuurlijk allerlei nieuwe oefeningen mee en wedden dat jij na deze workshop je Lax vox slang weer vaker gaat gebruiken?
De workshop Lax Vox voor gevorderden is voor mensen die al eerder in contact zijn gekomen met ‘bubbelen’ (door zangles of een workshop), maar graag een opfrisser willen en wat extra verdieping.
  • Datum: Zaterdag 28 september ’19, 9.30u-10.30u
  • Kosten: €24,95 – inclusief materiaal en koffie/thee
  • Locatie: Koepelkerk, Vredeman de Vriesstraat 24a, Leeuwarden
  • Zangcoach: Daphnie Misker
  • Datum: Zaterdag 28 september ’19, 10.45u-11.45u
  • Kosten: €24,95 – inclusief materiaal en koffie/thee
  • Locatie: Koepelkerk, Vredeman de Vriesstraat 24a, Leeuwarden
  • Zangcoach: Daphnie Misker

Lax Vox workshop – Beginners

(Zaterdag 28 september – 9.30u)
Totaal: € -


Lax Vox workshop – Gevorderden

(Zaterdag 28 september – 10.45u)
Totaal: € -