Heb je binnenkort een auditie, een optreden (of een bruiloft/verjaardagspartij etc..), een opname en heb je geen tijd voor een reeks zanglessen, maar toch graag extra hulp kunt gebruiken? Dan is deze workshop voor jou!

(Uiteraard mag je je ook inschrijven als je gewoon graag deel wilt nemen aan deze masterclass om ervan te leren!)

Voorbereiden op een auditie

Een auditie kan soms vreselijk spannend zijn en vooral ook; Wat kan ik verwachten en hoe bereid ik me voor? Soms heb je net even die ene tip nodig, iemand anders die naar je luistert en naar je kijkt en je hier feedback in kan geven. Ook kunnen we je filmen zodat je naderhand kunt bekijken hoe het eruit ziet en waar je eventueel nog aan kunt werken.

Hetzelfde geldt voor een optreden. Vaak komt er meer bij kijken dan je denkt. Het is niet alleen het leuk kunnen zingen van je liedjes, maar ook; Hoe sta ik op het podium? Hoe gebruik ik een microfoon? Heb ik genoeg inlevingsvermogen voor op een podium? Hoe bereid ik me voor? Hoe blijf ik de mensen boeien? Of juist net even die ene zang tip voor het zingen van een hoge noot? En ook kunnen we je filmen zodat je een goed beeld krijgt van hoe je over komt.

Concrete tips

Een opname kan net zo belangrijk zijn als een optreden, maar vooral geldt hierbij een goede voorbereiding. En hoe bereid je je dan voor? Hoe breng ik emotie over in een opname? Wat zijn mijn mogelijkheden? En welke technische vaardigheden kan ik nog toepassen?

 

Kortom; Heb je concrete tips nodig voor een belangrijke of leuke gebeurtenis qua zang en heb je geen tijd voor een hele reeks zanglessen en zou je graag filmmateriaal willen zodat je thuis nog eens ‘het optreden’ en de tips naast elkaar kunt leggen? Dan is deze workshop geschikt voor jou!

  • Datum: vrijdag 26 april ’19, 18.30u
  • Kosten: €35,- p.p. (excl. btw)
  • Locatie: Koepelkerk, Vredeman de Vriesstraat 24a, Leeuwarden
  • Zangcoach: Fardau van der Woude
  • Materiaal: Een lied (eventueel 2, maar er wordt 1 gefilmd). Een karaoke versie als je filmmateriaal zou wensen.
  • *Er is plek voor max. 5 deelnemers ~ ong 30 min. per deelnemer beschikbaar

Masterclass

(leerlingen jonger dan 21 jaar)
Totaal: € -


Masterclass

(leerlingen van 21 jaar en ouder)
Totaal: € -