Iedereen kan zingen! En je instrument om te kunnen zingen heb je altijd bij je 😉 Bepaal voor jezelf welke zangles het beste bij jou past; wil jij even alle ruimte voor jezelf of lijkt het jou het leukst om samen met iemand te zingen?

Welke zangles past bij jou?

Ben jij gek op zingen en wil je graag ontdekken wat je allemaal met je stem kunt? Wil jij werken aan een goede zangtechniek en tips ontvangen om je volume en bereik te vergroten? 
Of misschien wil jij juist vooral aan je presentatie en zelfvertrouwen werken?
Welk doel je ook maar voor ogen hebt en op welk niveau je ook zingt; samen gaan we op zoek naar de zangles die bij JOU past.

Jouw perfecte zangcoach

Het Zangles Friesland-team bestaat uit een enthousiaste groep van ervaren zangcoaches, die allemaal zelf ook volop musiceren en je dus vanuit de praktijk kunnen adviseren. Iedere coach heeft haar eigen specialisme, dus zit de perfecte zangcoach voor jou er altijd tussen!

Starten met zangles tijdens de lockdown

Wil je graag een regulier zanglesplekje bemachtigen? Dan kun je ervoor kiezen om je nu in te schrijven voor het volgen van zangles.
Je start online met de zanglessen en vervolgt je lessen ‘in het echt’ zodra we weer fysieke lessen mogen aanbieden.

Wil je hierover even overleggen? Stuur ons gerust een mailtje!

Actiepakketjes Online Zanglessen

Wellicht zag je het al voorbij komen; onze actiepakketjes voor Online Zanglessen.
Via onderstaande knop lees je er alles over!

Online Zanglessen (actie!)

Welke zangles past bij jou? Bekijk hier de opties

Zanglessen samen met je coach

Elke les je eigen ZF-Zangcoach tot je beschikking die je persoonlijke coaching geeft en je van tips & trucs voorziet die voor JOU zingen van toepassing zijn.
Samen met je ZF-Zangcoach plan je de lessen in en kun je samen met haar je eigen lesdoelen bepalen.

Word jij al enthousiast als je dit hoort en wil je graag zanglessen volgen?

Inschrijven voor privé zangles

Zanglessen samen met anderen

Wil jij graag zanglessen volgen, maar liever niet alleen? Dan kun je je samen met iemand anders inschrijven voor duozanglessen. Ook met een groepje enthousiastelingen is het mogelijk om te komen zingen.
Mocht je interesse hebben in duo-zanglessen of zingen met een groepje, dan kun je dit op het inschrijfformulier aangeven.

Inschrijven voor duo-/groepszangles

De puntjes op de ‘i’..

Ook ter voorbereiding van een auditie of studioklus kun je bij Zangles Friesland terecht.
Wil jij graag één of een paar lessen volgen om de puntjes op de ‘i’ zetten, dan kun je je inschrijven voor de spoedlessen en krijg je coaching op maat.

Inschrijven voor spoedzangles(sen)

Zangles op Zaterdag

Wil jij graag zanglessen volgen, maar past dat doordeweeks niet goed in je planning? Dan kun jij je inschrijven voor Zanglessen op Zaterdag!

Zangcoach Femke Hoeksma geeft deze zanglessen vanuit ons leslocatie in Leeuwarden.

Stuur een mailtje naar info@zanglesfriesland.nl om te informeren naar de mogelijkheden of schrijf je meteen in voor een proefzangles! 🙂

Ingrid – leerkracht Zwetteschool    ★★★★★

29/05/2020

(stuurde zangcoach Janneke een appje) Goedemorgen; realisatie van gisteren; op mijn vorige school heb ik jou ingehuurd om het zingen op school te introduceren … kon en durfde dat niet zelf …. Gisteren was ik de zangjuf die alle klassen (van mijn nieuwe school) langs ging. Vol zelfvertrouwen geef ik elke nieuwe klas les en zing alles voor en mee en krijg de klassen mee!! De leerkrachten keken mee. Plots voelde in mij heel even “ Janneke “ #genieten #trotsenblij

Nynke Zijlstra     ★★★★★

22/12/2016

Beste keuze ooit geweest om weer te starten met koor. Onwijs leuke groep…voelde me gelijk thuis..Ook de energie en passie van de zangdocente is fantastisch. Ook tijdens de zanglessen meteen een vertrouwd gevoel en ontzettend leerzaam..Keep up the good work!!!

Proefzangles volgen

Eerst een keertje proberen?

Vraag dan een proefzangles aan!

Lijkt het jou leuk om zanglessen te volgen, maar wil je eerst een keertje proberen zodat je kunt ontdekken of het echt iets voor je is?

Dan kun je een vrijblijvende proefzangles volgen.
Deze introductiezangles kost maar € 15,00. (excl. btw).

Kies hiernaast de juiste knop en schrijf je meteen in!

Een zangles kado geven? Bestel bij ons het Zangkado!

Zangkado

Een origineel verjaardagskado

Als je op zoek bent naar een origineel verjaardagskado, dan is het Zangkado een geschikte voor je! Meer informatie over het Zangkado

Of bestel direct een Zangkado