Zingen in de zomer… FIJN!!

Van zingen word je blij en van zingen in de zomer helemaaaal!
Zangles Friesland biedt verschillende zangmogelijkheden in de zomerperiode, dus kun jij kiezen wat het beste bij je past.

Zien we jou deze zomer?

ZomerZanglessen

 

Voor een verfrissende zangupdate, de voorbereiding op een auditie, de uitdaging met jezelf aangaan of jezelf gewoon een onwijs plezier doen kun je je inschrijven voor de ZomerZanglessen.

Dit zijn actiepakketjes van 5 zanglessen die je samen met je professionele ZF-zangcoach in de zomerperiode kunt inplannen (deze zanglessen zijn individueel of in duo’s te volgen).

 

Lees meer over de ZomerZanglessen

Groepslessen ‘Summer Singing’

 

Lekker samen zingen? Dan zijn de groepslessen ‘Summer Singing’ vast iets voor jou! Hier draait het om ‘lekker samen zingen’ en komt meerstemmigheid uitgebreid aan bod. Daarnaast ontvang uiteraard zangtips van een professionele ZF-zangcoach.

Er staan 4 groepslessen op de agenda. Schrijf je in voor alle lessen voor een actieprijs, of geef je op voor losse lessen als je niet op alle data aanwezig kunt zijn.

Lees meer over groepslessen ‘Summer Singing’

Guilty Pleasure Workshop

 

Even heeeerlijk ongegeneerd met z’n allen een gezellige Guilty-Pleasure-medley zingen! Ondertussen ontvang je handige basistips van een professionele zangcoach.
Een bepaald zangniveau is niet nodig, maar plezier in zingen des te meer 😉

En…als je het leuk vind dan kun je bij je inschrijving aangeven wat jouw eigen Guilty Pleasure is!

 

Lees meer over de Guilty Pleasure Workshop

Wat heerlijk dat ik in de zomer gewoon door kan gaan met het volgen van zanglessen! ..ik kan het geloof ik helemaal niet zo lang missen 😉

MarijkeZangleerling Zangles Friesland

De zomerperiode vind ik een prachtig moment om aan mezelf te werken en daarom heb ik me ingeschreven voor de Zomer Zelfvertrouwentraining. Ben nu al zo benieuwd wat het me zal brengen!

JoostDeelnemer Zomer Zelfvertrouwentraining

In de zomer heb ik minder 'andere verplichtingen' waardoor ik eindelijk eens tijd heb om zanglessen te volgen. Ik heb er nù al zin in!! Kom maar op met die zomer!

EkeZangleerling ZomerZanglessen

Samen met mijn goede vriendin Rosette heb ik me ingeschreven voor de groepslessen 'Summer Singing'. Voor ons een fijn uitje om elkaar weer eens te zien en dan ook nog samen zingen. Fijn!!

MargrietDeelnemer groepslessen 'Summer Singing'

Hoe ga jij Zingen in de Zomer? Schrijf je hier in