Wegens overweldigend enthousiasme hebben we de aanmeldingen voor het popkoor voorlopig helaas moeten sluiten. Wil je graag op de hoogte worden gehouden of op de wachtlijst? Stuur dan gerust een mailtje naar info@zanglesfriesland.nl

Zing jij graag en vind je het leuk om dit samen met een enthousiaste groep te doen? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Wij zijn dit najaar een gloednieuw popkoor gestart, onder leiding van zangcoach Femke de Walle!

Elke week je eigen zangmoment

Hoe heerlijk is het om iedere dinsdagavond met andere enthousiastelingen samen te komen en lekker te zingen? Gezelligheid en plezier staan voorop, maar er zal ook zeker genoeg aandacht worden besteed aan de steeds beter klinkende samenzang.

Tijdens de repetities focus je je niet allèen op meerstemmig zingen, maar krijg je ook tips over hoe je samen zingt. Bovendien leer je hoe je je stem het beste kan gebruiken tijdens het zingen.

En het leuke is: je hebt zelf invloed op de nummers die het koor zingt, dus kom maar op met die leuke song-ideeën 🙂

Wie, wat, waar en hoe?

  • Voor wie: voor alle dames, minimale leeftijd 16 jaar (geen zangervaring nodig)
  • Wanneer: Elke dinsdagavond 20.00u-21.30u (start 26 okt ’21)
  • Locatie: Zangles Friesland (Vredeman de Vriesstraat 24a, Leeuwarden)
  • Kosten: €8,00 (excl btw vanaf 21 jaar) per les
  • Onder leiding van zangcoach Femke de Walle
  • Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@zanglesfriesland.nl

Over Femke de Walle

De meeste mensen zullen Femke de Walle kennen van haar radioprogramma ‘De middei fan Fryslân’ of van het tv-programma ‘Klipkar+’ (Omrop Fryslân). Femke’s stem is nog dagelijks op deze radiozender te horen in één van de jingles, sweeps of radiospots die voorbij komen.

Daarnaast speelt en zingt Femke o.a. in de band van haar zus Elske deWall, maakte ze verslag als journaliste en is ze werkzaam als dagvoorzitter of presentatrice.

Dit is nog maar een kleine greep uit de goedgevulde CV van zangcoach Femke de Walle. Deze muzikale duizendpoot is van alle markten thuis en staat dan ook te popelen om haar koorarrangementen met een club enthousiaste zangeressen uit te voeren. Hoe tof dat zij ons nieuwe popkoor zal gaan leiden!