Wegens overweldigend enthousiasme hebben we de aanmeldingen voor het popkoor voorlopig helaas moeten sluiten. Wil je graag op de hoogte worden gehouden of op de wachtlijst? Stuur dan gerust een mailtje naar info@zanglesfriesland.nl

TIP: Je zou je kunnen aanmelden voor de Lessenreeks Haak es Aan – Hier kun je ook heerlijk samen zingen met een enthousiaste club!

Zing jij graag en vind je het leuk om dit samen met een enthousiaste groep te doen? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Wij zijn dit najaar een gloednieuw popkoor gestart 🙂

Elke week je eigen zangmoment

Hoe heerlijk is het om iedere dinsdagavond met andere enthousiastelingen samen te komen en lekker te zingen? Gezelligheid en plezier staan voorop, maar er zal ook zeker genoeg aandacht worden besteed aan de steeds beter klinkende samenzang.

Tijdens de repetities focus je je niet allèen op meerstemmig zingen, maar krijg je ook tips over hoe je samen zingt. Bovendien leer je hoe je je stem het beste kan gebruiken tijdens het zingen.

En het leuke is: je hebt zelf invloed op de nummers die het koor zingt, dus kom maar op met die leuke song-ideeën 🙂

Wie, wat, waar en hoe?

  • Voor wie: voor alle dames, minimale leeftijd 16 jaar (geen zangervaring nodig)
  • Wanneer: Elke dinsdagavond 20.00u-21.30u
  • Locatie: Zangles Friesland (Vredeman de Vriesstraat 24a, Leeuwarden)
  • Kosten: €8,00 (excl btw vanaf 21 jaar) per les
  • Onder leiding van zangcoach Lotte Broersma
  • Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@zanglesfriesland.nl

Over Lotte Broersma

Als je aan Lotte Broersma denkt, dan hoor je muziek! Al vanaf dat ze jong is speelt muziek en zingen een belangrijke rol in haar leven. Zo nam ze al vroeg, samen met haar zusje, liedjes op in de muziekstudio van haar vader.
In huis klonk vrijwel altijd muziek en zo stond Lotte als tiener al op het podium in een concert met De Kast, waarin haar vader basgitaar speelt.

Lotte heeft jaren zanglessen gevolgd en heeft zich verder leren ontwikkelen op de opleiding Onderwijsassistente, met als specialisatie Muziek. Hier is ze ook begonnen met piano en gitaarspelen.

Naast haar baan in het onderwijs zingt Lotte in verschillende bands, speelt en zingt ze mee in theaterstukken en producties.

Lottes muzikale oor, vrolijkheid en goede gevoel voor samenzang, maakt haar tot een hele bevlogen popkoorcoach.